Loading...

Kamis, 25 Oktober 2012

Carita Cawokah 17 th ka gigir



SUSAHNA MALEM PERTAMA JEUNG PARAWAN
Aya awewe jeung lalaki keur anyar pangantenan...
geus 3 peuting kabingungan sabab can bisa meulah duren eta pamajikanana
unggal diajak sok nyebut alim da sieun cenah,,,maklum parawan dusun rupa geulis tapi teu sakola...kuper deuih...
hijipeuting eta lalakigeus teukuat,,mikir neangan akal..
jalu ; neng.......
neng ; kah...naon kang?
jalu ; ih ari neng ditarosteh kalahka gugah bade kamana?
neng ; eu..bade ka cai hoyong pipis
jalu ; haduh kabeneran euh(ceuk gerentes hatena)oh nitip atuh...
neng ; ari akang bade pipis kitu?
jalu  ; muhun neng,,tapiii.males ka caina,,nitip we nya ka eneng...
neng ; kumaha carana atuh ?
jalu ; gampil sok nengna gera ...bobo heula
ahirna eta sijalu bisa ngaaksanakeun pamaksudanana...bungah kacida,,,
peuting isukna sineng nanya
neng ;akang..
jalu ;kulan neng aya naon geulis?
neng ; ieun eng bade ka cai pipis..bade nitip deui moal
jalu;oh .bade...bade neng..sok atuh.....






hiji poe sapi awewena balik digawe,kasampak salakina keur kawin jeung sapi lain,,,
sapi awewe:kang,,,tega pisan nya ari akang,,,,abi mah cape di gawe geuning kieu balesan akang ka abi,,,!bari ngawiwiw ceurik,,,
sapi lalaki:maneh ge teu mikr,memangna dewek teu cemburu,,,unggl isuk susu maneh di galey ku lalaki lain,,,yeuh urang teh nyeuri hate nempo kalakuan maneh unggl isuk kitu,,,
sapi awewe:lalaki saha kang?abi teu rumasa salingkuh,abi satia ka akang,,,
sapi lalaki:make teu ngaku siah,,,ari eta nu beungeutna beureum huntu na dua jiga jelema tpi teu kasep,unggl isuk ngagaley susu maneh,,,dewek teh nyerrrriiiiiiiii kacida,,,,jujur cemburu dewek teh ka manehna,,,
sapi awewe:oh eta,,,,eta teh arana epot kang,,,,nya hampura atuh kang,,,da dikumahakeun terus terang abi teh bogoh ka mang epot,ngarenah ngagaleyna sok make prasaan mang epot mah,,,,
 

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar